Jótállás

A jótállási időszak hossza:


A Moser, Wahl, Ermila, BaByliss műszaki cikkekre 2 év garanciát, a Remington termékekre a termékek 2-6 év cseregaranciát (konkrét információk az egyes termékadatlapokon), a Haito, Chromwell, Gama és Joico cikkekre pedig 1 év garanciát adunk.

 

Az általunk nyújtott garanciális feltételek megegyeznek az egyes termékek importőreinek garanciális feltételeivel.

A jótállási ügyintézés menete, amennyiben kiterjesztett garanciát vásárolt:

A meghibásodott műszaki cikket díjmentesen elhozza a futárunk egy Ön által meghatározott magyarországi címről, majd ugyanide vagy egy másik címre szintén díjmentesen visszaviszi miután a termék javításra vagy cserélésre került. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk a csomagfelvétel idejét és címét.

A jótállási ügyintézés menete amennyiben nem vásárolt kiterjesztett garanciát:


A Moser, Wahl, Ermila, BaByliss, Haito, Chromwell és Gama termékek esetleges meghibásodása esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot a kapott garanciajegyen szereplő szervízzel.

 

A Remington, Jaguar és Joico műszaki cikkek termék meghibásodása esetén kérjük juttassa el számunkra a készüléket vagy hozza be hozzánk személyesen (Fodrászellátó Kft. 1065 Budapest Podmaniczky u. 11​). Telefonon vagy e-mail-ben értesítjük, ha a készülék javításra vagy kicserélésre került. 

 

A garanciajegy és a számla bizonyítják, hogy mely terméket kitől és mikor vásárolt, ezek alapján állapítható meg, hogy az adott termék milyen időszakban garanciális. Ezek hiányában a díjmentes csere illetve javítás nem lehetséges a garanciális időszak alatt, így kérjük, hogy őrizze meg őket.