Kiszállítás

A megrendelt termékek utánvétes kiszállítása a megrendelést követő 1-6 munkanapon belül történik. E-mail-ben értesítjük, ha átadtuk a csomagját a futárszolgálatnak.


Házhozszállítás:

A házhozszállítás díja bruttó 50 000 Ft rendelési érték felett DÍJMENTES, ez alatt 1990 Ft. Ez az ár tartalmazza az utánvét kezelés díját is.

Küldeménye házhozszállítás esetén a csomagfeladást követő első munkanapra érkezik ki Önhöz a GLS Futárszolgálat segítségével. A GLS Futárszolgálat e-mail-ben értesíti, hogy melyik három órás intervallumban várható a csomag érkezése, ennek módosítására van lehetőség a GLS telefonos ügyfélszolgálatán, amelynek elérhetőségeit a csomagszámmal együtt e-mail-ben küldjük Önnek. Az utánvét értékét a futárnak készpénzben vagy bankkártyával lehet kifizetni.


 

 


Az áru átvétele:

 

​Kérjük, az áru átvétele után még a futár jelenlétében nyissa ki a csomagot. Amennyiben sérült termék van a csomagban, kérjen kárfelvételi jegyzőkönyvet a futártól illetve a csomagponton. A csomag fizikai sérülésével kapcsolatos reklamáció kárfelvételi jegyzőkönyv hiányában nem érvényesíthető, hiába dokumentálja azt később fénykép- illetve videófelvételekkel. A kárjegyzőkönyv annak bizonyítására szolgál, hogy a termékeken lévő sérülés a szállítás során keletkezett és nem később. Amennyiben nem rendelkezik kárjegyzőkönyvvel, a futárszolgálatok nem vállalják az okozott kár megtérítését. Mind a terméket, mind a csomagolást őrizze meg, mert azokra a későbbi kárszemle során szükség lehet.


Túlméretes és 40 kg feletti csomagok:

 

40 kg feletti illetve túlméretes csomagok esetén a kiszállítási díj 10 000 Ft, így ekkor nem rendelési értékhatár-függő a kiszállítási díj. Ez az ár tartalmazza az utánvét kezelés díját is.


Részteljesítés:

 

Legnagyobb igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy bizonyos terméket nem tudunk szállítani, mivel az már nem elérhető. Amennyiben egy ilyen termékre is érkezik megrendelés, a csomagot e termék nélkül küldjük ki. A szállítási költséget a megváltozott rendelési érték szerint számítjuk fel vagy engedjük el.